Over ons

Garage Verstraeten biedt al meer dan 70 jaar kwaliteit en een goede dienstverlening aan. Als gerenommeerde en erkende Iveco-verdeler zijn wij in staat u steeds de beste bedrijfswagens aan te bieden. Wij kunnen voldoen aan al uw noden dankzij ons breed wagenaanbod.

 

Aarzel niet en kom gerust eens langs voor meer informatie. Wij helpen u graag verder. Onze adviseurs beschikken bovendien over de nodige technische kennis en een jarenlange ervaring om u correcte informatie te geven over technische specificaties, opbouwmogelijkheden, reparatie en onderhoudcontracten, formules met financiële en operationele leasing, wetgeving en homologatie.  

We bieden u eveneens een diensteverlening op maat.

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot de traditionele openingsuren, daarbuiten bieden wij onze klanten immer een pechverhelpingsdienst de klok rond.  

 

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankoop van een Iveco vrachtwagen of bestelwagen? Dan bent u bij Garage Verstraeten aan het juiste adres. Neem zeker eens een kijkje op onze website en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

 

Voor onze occasie bestelwagens en vrachtwagens KLIK HIER